جــــــــــــــــــــــــــــــار

جــــــــــــــــــــــــــــار زدن های یک سایه نشین حسین علیه السلام

جــــــــــــــــــــــــــــــار

جــــــــــــــــــــــــــــار زدن های یک سایه نشین حسین علیه السلام

خـــــــدایـــــــا
مـــرا بـبـخـش
که در کار خـیر
یا جــــــار زدم
یا جـــــــا زدم.
(شهید همت)



کپی، تکثیر، انتشـار مطـالب
"به هر شیوه و با هر نـامی"
مــــــــجـــــــــاز اســــــت.

دکمه آپدیت خاک گرفته!

دوشنبه, ۱۸ فروردين ۱۳۹۳، ۱۰:۰۴ ق.ظ

2 روز پشت سر هم اول صبح، 2 موضوع هم محور رو از 2 شخص متفاوت شنیدم!

اولین بزرگوار:

خدا روشکر!

اگر یک روز درمیون میرفتی بیمارستان تا 5 ساعت خیمه بزنی و با کمک دستگاهها التماس خونت کنی که تصفیه بشه و اگر یه روز این برنامه ت به تاخیر می افتاد و بدنت باد میکرد میفهمدی نعمت سلامتی یعنی چی!!!!

دومین بزرگوار:

در جواب روح منی جلیل پور گفت:

از روستامون تا سراب 25 کیلومتر بود، 6هزار تومان داده بودم و یک موتور خریده بودم، زمستون ها این فاصله تقریبا جاده یخی بود و برفی!

تا میخواست موتور سر بخوره، پاهام رو میزاشتم و حائل میکردم و همینطوری تا به صف تظاهر کننده ها برسیم!

اما حالا با همون پاهایی که بیش از 50کیلومتر دوام می آورد و کلی هم بدو بدو میکرد الان نمیتونم درست راه برم!

حال هم باید به همان نعمت سلامتی پی ببری و هم نعمت جوانی!

***

دومین بزرگوار درست میگفت! یادم هست وقتی جوانتر بودم(البته تا آخرین لحظه انشاالله جوانم) خیلی تحمل و تاب بیشتری داشتم، برای اینکه یک موضوع رو یاد بگیرم و بهش برسم شاید یه ماه شبها فقط 2 ساعت میخوابیدم، اما الان یا پای کتاب یا پای نت گاهی کسی تلنگری میزند:

پاشو، پاشو دیگه سوختت تموم شده!!!

***

 هر روز که داره میگذره داریم قراضه تر میشیم؟!

تا حالا به این پی بردید که خدا سیستم آپدیت رو در اختیار خودمون قرار داده،

ولی خودمون به کارش نمیگیریم!

راستی!

تاحالا فکر کردی چه جور میتونی همیشه آپدیت(نه اطلاعاتی، بل اعتقادی، روحی و جسمی) باشی!

بعضی ها که ازدواج میکنند به جای اینکه آپدیتر بشن، انگار همه ورژن هایی رو هم که آپ کرده بودند آن ایستال میکنند! اینا دیگه کی اند؟( اینجاست که باید پی ببری به این جمله که آقا برای غریزه کار نکن، برا وظیفه کار کن)

داداش ، آبجی! نزار دکمه آپدیتت(به روز رسانی) خاک بگیره!!!

نظرات  (۷)

سلام .عالی بود 

با آموزش تکنیک های عکاسی .و...................ب روزیم
"""فاطمیون """ مناظزته...  ن ظ ر یادت نره
eheyat.blog.ir
سلام. در وبلاگ حسابی آپدیت می شی. به ما سر بزن. نظر هم یادت نره.
براى آپدیت شدن ب انتظار نشستن کافى نیست ...
از تو حرکت از خدایمان بروز رسانى....
اما گاهى این آپدیت شدن هم جنبه مى خواد.....

پاسخ:
اشتباه ما این است که فکر میکنیم خدا هم مثل شرکت ها ورژن ها را به مرور زمان میفرستد، این یعنی اینه که یادمان رفته همه ورژن ها و فصل ها را فرستاده، اما هر فرد به تناسب ظرفیت سازی اش نسخه ها را دریافت میکند.
قبلا هم در خصوص آجرهایی که کارگر پاینی به دست بنا میدهد و تا بنا او را به کار نگذارد نمیتواند آجر بعدی را دریافت کند پستی را داشتیم که اشاره به همان افزایش ظرفیت(جنبه) توسط اختیاری که خدا داده می باشد.
دقیقا منظور منم همینه ک خدا آپدیت رو براى ابدالدهر داده....
این ماییم ک باید بریم سراغش تا شایدهدایت شیم...
اما بعضى از ما آدما هستیم ک وقتى آپدیت مى شیم فکر مى کنیم کسى ک ورژنش پایین تره دیگه باید از رده خارجش کرد ! قضیه حاجى گرینف هاى فیلم اخراجى هاست....
پس هر نعمت ى ظرفیت هم مى خواد....
پاسخ:
یکی از آفت های علم که تقریبا شاید بزرگترین آفتش هم باشه غروره!
متاسفانه همین غرور باعث میشه خیلی دیدها کاهش پیدا کنه و اون هم دو جنبه داره: از بالا به پایین و بالعکس
ظرفیته که نعمت میاره!
تا ظرفت رو هم افزایش ندی خبری از نعمت نیست
اما هر افزایش و گسترشی یه سری هزینه ها ایجاد میکنه، محدودیت ایجاد میکنه(این ها علمیه همون آفت ها هستند) که کسی که اشراف به کل کار داره باید اون ها رو ببینه
اگر خوب، منطقی و مستدل به یک آیین نامه اصولی(که در بحث ما دین میباشد) دیده بشود حاجی گرینف ها تبدیل میشوند به حاجی بهجت ها!
موافقم....
اما میشه غرور و قضاوت رو معنى کنین!؟!
رابطه بین این دو مقوله چیه؟
گاهى یک قضاوت بى مورد همه پل ها رو خراب مى کنه!این نظر بنده است....
پاسخ:
بعضی از مواقع مشکلاتی که بین ما انسانها مخصوصا عناصر حزب الله صوت میپذیره به خاطر کج فهمی ها و یا خود فهمی هاست! یعنی اینکه هر کداممون به اندازه فهم یا دانسته خود یه موضوع رو تعریف میکنیم!
در این بحث هم باید ما غرور رو تعریف کنیم که چیه! آیا با اعتماد به نفس هم ردیفه یا برعکسشه. اعتماد به نفس یعنی خود را باور داشتن؛ باور به توانایی و قابلیت خود در عمل. اما غرور در لغت به معنای فریفتن و به خود بالیدن.
منشاء گرایش هایی مثل غرور
جهالت یا وسوسه های شیطونه! بنابراین کسی که براساس اوهام، دچار غرور شده است، ارزیابی صحیحی از خود و کار خویش ندارد. با این همه روضه ای که خونده شد پس به نظر میرسد که اعتماد به نفس و غرور، دو مقوله متفاوت و جدا از هم میباشند که باید حواسمون باشه که دیدگاه افرادر را درست بشناسیم، حالا شناختن هم از رفتار طرف مشخص میشه: اگر فردی که اعتماد به نفس حقیقی دارد، تواناییهای خود را فضل و رحمتی از جانب خدا بداند وبه خدا نسبت دهد، هوای نفسی باقی نمیماند تا دچار غرور شود و پس از شناخت صحیح از خود، به پرورش قوتها و استعدادهایش میپردازد، در حالی که مغرور، زیر پایش خالی است، یعنی جهل مرکب و در واقع تصور غلط از تواناییهای خود دارد، پس هرگز قوه هایش به فعلیت نمیرسد. کسی که اعتماد به نفس دارد، مشکلات و سختیها را درک میکند و به حل آنها میپردازد و برخورد منطقی با مشکلات دارد، در حالی که مغرور، به دلیل سهل انگاشتن دشواریها و تکیه بر انرژی خیالی خود، آسیبپذیر و حساس و شکننده است. مغرور، از نارساییهای وجود خود بی اطلاع است، از این رو هیچ گاه درصدد جبران نارساییها و بهبود نقایص خود برنمیآید، اما شخصی که اعتماد به نفس دارد، از نقاط ضعف خود آگاه است و جهت رفع آن تلاش میکند.( خب تا اینجا برای این بود که فرق بین غرور و اعتماد به نفس مشخص بشه)
حالا بحث قضاوت: در خصوص قضاوت باید بگیم که بهترین قاضی، خداست! اما همین خدا احکام و اصولی را توسط رسولانش و امامانش تبیین کرده که به صورت مفصل در فقه موجوده، اما در سطح پایین ترش قضاوت بین مردم عام هم موجوده، این قضاوت هم بر اساس سطح اطلاعات و دانش هر سطی از برخوردها صورت میگیره، که متاسفانه به خاطر جهلی که در اکثر این قضاوت ها موجوده که این جهل در بسیاری ازموارد میتواند ناشی از غرور بیجا باشد ، خیلی از مواقع به تصمیم گیری و قضاوت اشتباه ختم میشه.

لذا باید مرز بین تعریف کلمات و جایگاهشون رو فهمید.
سلام فرمانده
ما که هرچی خاستیم کانکت نشدیم تا آپدیت بشیم
انشاالله خودشون کانکتمون کنند آپدیت کردنش با خدمون...
التماس دعا
  • سرباز منتـــظر
  • استفاده کردیم

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">